Overzichtelijke werkwijze Arbeidsrecht Advocaat

overzichtelijke-werkwijze-arbeidsrecht-advocaat-200186-w360.jpg

De juridische belangenbehartiging van de advocaten van advocaat-arbeidsrecht gaat verder dan alleen juridische dienstverlening. Advocaat-arbeidsrecht is innovatief in de werkwijze, focus en tariefstelling. Ons plan van aanpak komt tot stand door onderlinge afstemming waarbij onze advocaten uw wensen voor ogen houden en onze kennis en expertise voor u wordt ingezet om maximaal resultaat te behalen.

Wanneer u met een arbeidsrechtelijk geschil zit, dan wilt u snel weten waar u aan toe bent en wat u qua procedure en looptijd kunt verwachten. Het uitgangspunt van de advocaten van advocaat-arbeidsrecht is dat zij u voorzien van een adequaat en deskundig antwoord op maat, zodat de omvang van de werkzaamheden en de daaraan verbonden kosten duidelijk zijn. Onze advocaten informeren u vooraf welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Voor deze overzichtelijke werkzaamheden betaalt u een vaste prijs of er wordt  desgewenst door uw advocaat met een kostenplafond gewerkt.

Na een gedegen feitenonderzoek krijgt u van onze advocaat een helder advies met een concreet stappenplan en eventuele alternatieven. Uw financiële belangen zijn daarbij leidend. U krijgt geen onbegrijpelijke brief in juridisch jargon, maar een in begrijpelijke taal gepresenteerd advies. Dit advies krijgt u niet in delen over meerdere schijven, maar rechtstreeks van uw vaste advocaat van advocaat-arbeidsrecht.

De advocaten van advocaat-arbeidsrecht beschikken over ruime kennis en ervaring om complexe juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht zo efficiënt mogelijk tot een goed einde te brengen. Hierbij staan snelheid, praktisch nut en creativiteit voorop. De vakkennis en de kwaliteit van advisering van de advocaten van advocaat-arbeidsrecht zijn van hoogwaardige kwaliteit. Onze advocaten onderscheiden zich door uitstekende bereikbaarheid, flexibiliteit, pragmatisch inzicht en een persoonlijke benadering.

Bij elk arbeidsrechtelijk geschil heeft u de keuze tussen procederen of schikken. Onze advocaten schatten voor u de juridische en feitelijke kant van de kwestie in en houden voor u rekening met de proceseconomische factoren. Advocaat-arbeidsrecht acht het van belang dat de cliënten door hun advocaat goed op de hoogte worden gehouden van het verloop van hun zaak en dat er gedurende  het geschil regelmatig overleg tussen de cliënt en de advocaat plaatsvindt om de voortgang te bespreken en om met elkaar strategische beslissingen te nemen welke voor een goede afloop noodzakelijk zijn.

Kortom, onze aanpak is gericht op werkbare oplossingen. Het is gebleken dat onze klanten deze aanpak waarderen en ons na afloop van hun arbeidsrechtelijk geschil aanbevelen bij familie en relaties. Onze overzichtelijke werkwijze en heldere tariefstructuur spreken voor zich en onze specialisatie en snelheid van handelen staan garant voor een continue kwaliteit van het hoogste niveau. De advocaten van advocaat-arbeidsrecht hanteren het adagium: “geen woorden, maar daden.” U kunt hierbij aansluiting zoeken door direct met ons contact op te nemen indien u met een arbeidsrechtelijk geschil zit.

Neem Direct Contact Met Ons op!