Een aanspreekpunt

een-aanspreekpunt-uw-eigen-advocaat-via-advocaat-arbeidsrecht-200193-w360.jpg

Persoonlijk contact staat bij de advocaten van advocaat-arbeidsrecht hoog in het vaandel. Wanneer u heeft besloten om een advocaat van advocaat-arbeidsrecht in te schakelen, dan krijgt u een eigen advocaat als aanspreekpunt waarbij wordt ingezet op een betekenisvolle relatie. Vanaf het allereerste contact tot het moment dat de procedure kan worden afgesloten, heeft u uitsluitend met uw persoonlijke advocaat van advocaat-arbeidsrecht te maken. U hoeft uw verhaal maar één keer te doen. Kwaliteit en snelle communicatie staan hoog in het vaandel.

Dit betekent echter niet dat uw advocaat geheel solistisch opereert; alle advocaten van advocaat-arbeidsrecht zijn lid van de sectie arbeidsrecht en nemen regelmatig deel aan intervisie en sectiebesprekingen op het gebied van het arbeidsrecht. Actuele zaken worden gezamenlijk op specialisatieniveau besproken en kennis en ervaring worden gedeeld. De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van rechtspraak en wetgeving worden met elkaar geanalyseerd en in recente arbeidsgeschillen en gerechtelijke procedures toegepast. Door de voortdurende bijscholing en langdurige praktijkervaring hebben alle advocaten van advocaat-arbeidsrecht een uitstekende expertise opgebouwd op het gebied van arbeidsrecht.

Op deze manier bent u ook met uw vaste eigen advocaat verzekerd van professioneel en actuele rechtsbijstand in uw arbeidsrechtprocedure bij de rechtbank.  U doet zaken met een vaste advocaat en u heeft één aanspreekpunt, maar u maakt ongemerkt gebruik van de ervaring en expertise van alle advocaten die aangesloten zijn bij advocaat-arbeidsrecht. De advocaten van advocaat-arbeidsrecht bestaan uit een groep gemotiveerde en enthousiaste professionals die houden van hun vak en gáán voor hun cliënt. Door heel Nederland kunnen de advocaten van advocaat-arbeidsrecht dezelfde hoge kwaliteit van rechtshulp bieden. Uw eigen advocaat staat daarvoor in.

Heeft u nog vragen, of wilt u direct een eigen vaste advocaat van advocaat-arbeidsrecht ? Belt u ons, dan bent u aanstonds verzekerd van professionele rechtsbijstand bij uw arbeidsgeschil.

Neem Direct Contact Met Ons Op!